Cel mai mare portal astral al lui 2019

Cel mai mare portal astral al lui 2019 este deschis pana in septembrie

Retrogradarea lui Saturn, marele “inchizitor” astral, cel care nu ne permite trecerea la nivelul urmator de evolutie (etapa urmatoare de viata) pana nu am accesat un nivel mai inalt de constiinta, este retrograd de la finalul lui aprilie pana la 18 septembrie.

Dar nu retrogradarea lui Saturn creeaza portalul. Ci faptul ca retrogradeaza in Capricorn (zodie a ordinii cosmice si responsabilitatii/contributiei personale fata de aceasta ordine) in conjunctie cu punctul de karma, Nodul Sud astrologic.

Si in plus, concomitenta cu retrogradarea lui Pluto (alt reglator cosmic), tot in Capricorn si tot in vecinatatea Nodului Sud astral.

Avem astfel 5 factori karmici: Saturn, Pluto, Nodul sud, Capricornul si retrogradarea in sine.

 

*In cuvinte foarte simple karma este “bucla evolutiva”. O blocare intr-un tipar de gandire-simtire-comportament. Legea cauza-efect este esentiala si naturala in evolutie. Si intreaga viata este o curgere cauza-efect-cauza-efect.

Karma apare cand efectul se intoarce la cauza initiala in loc sa mearga mai departe. Cand blocheaza curgerea. De exemplu, primesti o critica si dai replica la critica – cauza initiala, cand in loc sa actionezi re-actionezi.

Actiunea vine din Sine, spatiul inviolabil si infailibil, in timp ce reactiunea vine din personalitate – Ego, structura alterabila, ranibila.

Cand re-actionam cream un tipar, o bucla. Actionam la ceva ce consideram ca “ni se face” si nu la ceva ce se intampla. Acest “mi se face” este al egoului care vede realitatea foarte personal, subiectiv. Ori evolutia iese din spatiul subiectiv si intra in cel obiectiv, divin, absolut, si atotcuprinzator

………………..

Retrogradarile planetelor Saturn si Pluto peste Nodul Sud astrologic, aduc in actualitate evenimentele traumatice din trecut pentru a fi intelese si vindecate astfel incat sa ne eliberam de reactiile la ele. Aceasta aducere in prezent este posibila prin deschiderea unui culoar astral absolut extraordinar, ca importanta si intindere in timp.

 

Intre noi si universul mai mare se deschide un portal, o ”autostrada” foarte ”circulata” pana la finalul lui septembrie, de:

– amintirile dureroase ale propriei biografii care (neprelucrate in trecut) ne-au lasat lipsiti de putere/recunoastere si autoritate in propria viata – ele cer sa fie intelese si clasate pt. a putea evolua liber de durere

– entitati astrale (binevoitoare sau mai putin) stimulate de aceasta deschidere ce gasesc prilejul de a se exprima cu scopul de a ne face constienti de puterea noastra  spirituala si constiinta unificatoare si integratoare a UNIMII (elementali, forme-gand, reziduurile astrale ale egourilor, duhuri astrale, ghizi etc.)

– programe de evolutie pentru omenire si intregul cosmos de care suntem constienti, care au asteptat momentul potrivit pentru a patrunde in planul fizic al omenirii

– fiinte fizice din afara planului terestru care isi pot face anuntata prezenta (poate de mii de ani) printre noi

– fiinte terestre conlocuitoare care au fost discrete pana acum si au asteptat cresterea constiintei umane pentru a se face cunoscute

Portalul poate fi folosit de cei antrenati sau obisnuiti sa inteleaga omul ca fiind mai mult decat fiziologia si complexul minte-emotie raportate la planul fizic si care au capacitatea de a integra sufletul multistructurat, constiinta si spiritul ca oglinda a universului multidimentional si fiintial.

 

O editie a emisiunii PSIHOASTROLOGIE de pe Canal 33 a avut exact aceasta tema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *