Atelier Luna Noua in Varsator – 23 ianuarie 2020

Bun gasit in Noul An!

Sa ne fie tuturor in 2020 cu Spor si Iubire!

Dragi Prieteni, am reinceput Atelierele „Tu esti (L)UNA„.

Formula cu totul originala a acestor tipuri de ateliere (cu ritualurile Lunei, prezentarea momentului din perspectiva psiho-astrologica, meditatii, exercitii, lucru cu hartile personale) a fost testata in 2019. Si pentru ca modelul acesta avangardist si foarte practic a functionat perfect il instituim ca mod de lucru in 2020 in cadrul a 2 ateliere pe luna, la Luna Noua si Luna Plina – e bucuroasa sa ni le organizeze prietena noastra Sabina Radulescu.

Acum va invit la Atelierul de Luna Noua in Varsator  pe care il tinem pe 23 ianuarie – este primul Atelier cu care deschidem anul, este si inceputul anului nou chinezesc (Sobolanul de Metal). O luna Noua mercuriano-uraniana — o sa va explic la Atelier.

Acest Atelier de Luna Noua creeaza matricea noilor schimbari din viata noastra, inspirate in 2019, incepute in 2020 si potentate in 2021. Sa incepem cu elan si cu dreptul!

Zilele acestea pana la Atelier sunt cele mai potrivite pentru a renunta la tot ce nu ne foloseste si pentru a alege sa conservam/folosim ce este in continuare relevant si util mai departe.
E cel mai potrivit moment sa ne descotorosim de obiectele pe care nu le-am indepartat inainte de sarbatori, de plangeri si regrete, de invinovatiri si remuscari, de inertie si comoditate, de frici si lasitati, de relatii toxice, activitati paguboase, promisiuni induse nu alese etc.

Temele pe care le vom lucra la Atelier sunt:
1. Echilibrarea trecutului, inchiderea unei etape
2. Deschiderea viitorului
3. Accesarea Abundentei
4. Resursa sociala (subiectul anunta principala tema din 2021)
5. Meditatia de Luna Noua in Varsator
6. Ritualul de Luna Noua

Locul desfasurarii: Hotel Capitol (Bucuresti)

Durata evenimentului: 19:00 si 22:00.

Pretul: 180 ron

PS. Asa cum v-ati obisnuit, va asteptam cu mici surprize pregatite de Sabina si Silvyanna. Cei care nu ati prins cartea mea Horoscop – 2020  o puteti achizitiona la Atelier de la Ovidiu. E un ghid util pentru momentele importante din acest an, pe zodii si capitole (sanatate, dragoste, bani).

Va astept cu drag!

5 thoughts on “Atelier Luna Noua in Varsator – 23 ianuarie 2020

 1. Buna domanda Camelia, ar di posibil sa ne inscrivendosi si online? Eu locuiesc in Italia si imi rate imposibil sa vin la Bucuresti .

  O zi buna va doresc
  Adriana Moldovan

  1. Buna doamna Camelia, ar fi posibil sa ne înscriem și online la acest atelier? Eu locuiesc in Italia și îmi este imposibil sa fiu in București pe data de 23 Ianuarie .

   O zi buna va doresc

 2. Imi plac foarte mult emisiunile dumneavoastra…si mai ales cele in colaborare cu Risvan Rusu…as vrea sa vin la hotel Capitol pe 23/01/2020
  Pentru pensionari este acelasi cost al seminarului?
  MULTUMESC…

  1. Sunati la numarul de telefon al organizatoarei Sabina Radulescu si discutati cu ea despre o reducere in calitate de participant senior. Numarul ei e in articol la organizator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *