Marea Conferinta anuala de Astrologie – 2020 : previziuni generale si astro-coaching personalizat CLUJ – 25 ian. 2020 ; BRASOV – 1 feb. 2020; CONSTANTA – 8 feb. 2020

Anul 2020 reprezinta axul unei placi turnante pe care am pasit din 2010. Si acest ax se misca!

In 2020 TOATE planetele retrogradeaza, multe simultan. Avem astfel putine ferestre “libere” pentru a actiona in circumstante ajutatoare ori pentru a incepe proiecte noi sau schimbari importante. Este bine sa stim din timp acest scurte si inguste culoare astrale.

In 2020 avem 2 eclipse de Soare (21 iunie si 14 decembrie), cea din 21 iunie la solstitiul de vara, pe pragul incheierii unei mari etape de destin (individual si colectiv) si inceputul unei alte etape, va viza si Romania.

In 2020 avem 4 eclipse de Luna: 10 ianuarie  – sub zodia Capricornului (cu Luna in Rac), 5 iunie – sub zodia Gemenilor (cu Luna in Sagetator), 5 iulie – sub zodia Racului (cu Luna in Capricorn), 30 noiembrie – sub zodia Sagetatorului (cu Luna in Gemeni).

In 2020 avem o intalnire astrala de exceptie, foarte rara, implicate fiind 3 planete importante, colective, ce provoaca schimbari majore si o restructurare din temelii a vietii noastre personale si sociale: Jupiter, Saturn si Pluto in Capricorn. Schimbarile economico-profesionale vor afecta viata privata, nu ne mai putem sustrage marilor convulsii sociale si va trebui sa ne adaptam etic, profesional si relational la despartirea de vechea paradigma (sa ne amintim convulsiile sociale si de constiinta la redefinirea familiei si referendumul pe aceasta tema din 2018) si sa cream un nou cadru de viata, mai tolerant, emancipat, progresist si functional, evitand extravagantele care au doar rolul de a ne sesiza vechile disfunctionalitati si de a creiona noile directii mai corecte si integratoare. Generatii intregi sunt in mod fundamental zguduite de aceste aspect in timp ce altele sunt stimulate sa isi exprime in sfarsit geniul, cum sunt cele din anii  ’53 -’54, ’61-‘68 sau , ’84-’96.

In 2020 Venus (in Gemeni) si Marte (in Scorpion) vor retrograda trecand printr-o sita fina menita sa ne cearna convingerile despre propriile abilitati si indemanari practice si intelectuale, sentimentele si scopurile/ambtiile, selectand in final doar materia fina capabila sa se alinieze noilor conditii de viata, capabile sa suporte procesele alchimice prin care trecem.

Trebuie spus ca aspecte astrale importante si transformatoare au mai fost de-a lungul timpului, altele decat cele de acum, care au dus la transfigurarea realitatii. Pluto in Capricorn a aratat in 1776 ca este capabil sa creeze noul stat american, in schimb cand a fost plasat in Varsator in 1789 a distrus monarhia franceza si a readus omenirii ideea greaca de organizare statala – republica.  In 1848-’49 Uranus, Pluto si Saturn in Berbec au luptat pentru emancipare intelectuala, iesirea de sub tutela bisericii si dezvoltare tehnologica. Omul nu mai era vazut doar ca fiiinta buna de exploatat, sangele n-a mai fost atat de albastru, iar educatia maselor a devenit o necesitate.

Niciodata schimbarile n-au fost comode si nici unanim imbratisate. Dar ele au remodelat lumea, relatiile, filosofiile de viata, scopurile personale si colective, au creat noi viziuni ale viitorului si ne-au oferit alte versiuni de destin. NOI ne-am creat noile versiuni, innotand prin mazga predictiilor catastrofice, fricilor, tabuurilor culturale si religioase, exceselor de tot felul, deviantelor si a delincventelor care au itit capul din materiile vechi dizlocate.  Dar e ceva eroic sa prinzi astfel de vremuri!

Cel mai recent si transfigurator aspect istoric a fost in 1988-’91 la intalnirea Saturn, Uranus si Neptun in acelasi reorganizator Capricorn. Comunismul a fost abandonat iar statele estice sclave ale indoctrinarii  s-au intors la o Europa eliberatat de ziduri ideologice. Ca mai apoi, conjunctia Uranus-Neptun in Capricorn sa puna in 1995 bazele adevaratei Europe Unite si democrate, cea din spatiul Schengen.

Dupa cum vedem, Capricornul este mereu implicat in evenimente majore, istorice, cu impact colectiv, restructurante. Doar asa viata poate sa se mentina – mergand inainte, progresand.

Dincolo de aspectele colective, 2020 ne ofera prilejul propriilor remodelari de destin si a reformularii filosofiei de viata,a  prioritatilor, a sensului si scopurilor vietii.  Acestea sun anuntate de 2 ani de Saturn in Capricorn si de Uranus la granita zodiei Taur. Ce ni s-a parut pana acum important, relevant si onorant devine caduc sau nefunctional. Si sub inspiratia conjuncturilor astrale si sociale (nu la ordinul lor) vom fi dornici sa ne transformam pe noi insine apoi viata, relatiile, profesia, rolul social. Pentru ca altceva relevant sa putem crea pentru noi. Sigur ca inertia isi va juca rolul, ca si teama de necunoscut. Dar nu ne e de folos sa ne opunem schimbarii ci sa intelegem SENSUL schimbarii, utilitatea sa si sa distingem oportunitatile. Pentru ca Viata ne vrea in viata iar Universul in abundenta. Ne putem crea, miscandu-ne cu axul acestei placi turnante, o viata mai buna, mai prielnica constiintei noastre, spiritului nostru.

Despre aceste aspecte ale anului 2020 si despre modul in care le putem face sa lucreze pentru noi voi vorbi la conferinta “Colosala Transformare – 2020” care va avea loc la:

 • Cluj pe 25 ianuarie 2020
 • Brasov pe 1 februarie 2020
 • Constanta pe 8 februarie 2020

Va invit cu drag la acest eveniment special si original pentru ca vom lucra cu hartile voastre astrale pe masa (le veti primi la intrare sau vi le puteti scoate singuri la imprimanta de pe siteurile care configureaza si astrograma, cum este, de exemplu, aici https://www.astro.com/cgi/ade.cgi?ract=xx68747470733a2f2f7777772e617374726f2e636f6d2f6367692f63686172742e6367693f&lang=e&btyp=w2gw), explicand semnificatia aspectelor pentru fiecare participant. Astfel, informatiile vor avea o aplicabilitate clara si imediata fiind personalizate. Desigur ca si informatiile generale sunt importante pentru a intelege aspectele astrale dar aplicarea lor concreta in viata fiecaruia si darul fiecarui aspect va fi deslusit pe astrograma personala.

Pentru cei care doresc sa scoatem noi astrogramele si sa le primeasca la conferinta, specifica asta organizatorului in mesajul de inscriere la adresa de mail evenimentesr@gmail.com

La finalul intalnirii veti primi cadou noua mea carte Horoscop 2020 cu autograf. Este un obicei al meu, foarte drag,  creat spontan din interactiunea directa de-a lungul timpului, cu publicul si cursantii, ca la finalul conferintelor sa ofer autografe cu o mica “ursita” in functie de zodia nasterii.  Beneficiarii stiu ce spun.

Va imbratisez cu drag si va astept sa ne modelam viitorul fiind co-creatorii anului 2020!

Camelia

Datele tehnice pentru eveniment oferite de organizator

Marea Conferinta anuala de Astrologie –  2020 
 
Detalii si inscrieri: evenimentesr@gmail.com
 
Organizator: Sabina Radulescu
UNDE?
Locatiile vor fi comunicate ulterior.
 
CINE poate participa?
Oricine doreste sa isi imbunatateasca viata si sa descopere algoritmul dupa care functioneaza partea nevazuta a acesteia.
 
NOTA:
La conferinta pot participa atat persoanele care nu cunosc Astrologie, cat si cei care studiaza aceasta stiinta.
 
DETALII SI INSCRIERI: evenimentesr@gmail.com
organizator: Sabina Radulescu – 0766 851 355
 
Investitie: 240 ron (reducere de la 300 ron)
Inscrierea se valideaza numai dupa plata in cont a unui avans de 50%.
 
PROGRAMUL EVENIMENTULUI 
 
10:00 – 11:30 – Prelegere 1
11:30 – 11:45 – pauza 15min
11:45 – 13:15 – Prelegere 2
13:15 – 13:45 – pauza 30min
13:45 – 15:15 – Prelegere 3
15:15 – 15:30 – pauza 15min
15:30 – 17:00 – Prelegere 4
17:00 – 17:15 – Pauza 15min
17:15 – 19:30 – Sesiune autografe
 
Va asteptam cu drag!

4 thoughts on “Marea Conferinta anuala de Astrologie – 2020 : previziuni generale si astro-coaching personalizat CLUJ – 25 ian. 2020 ; BRASOV – 1 feb. 2020; CONSTANTA – 8 feb. 2020

 1. Buna ziua,
  As lua cu mare drag parte la asa un eveniment dar nu sunt in tara.
  Cum pot sa am si eu o astrograma personalizată si o * ursita* cu autograf de la dumneavoastră?

  M.as bucura tare mult sa imi dati un raspuns pozitiv

  Cu mare Drag
  Elena Chis

  1. Buna, Elena!
   Cautam o formula tehnica sa inregistram conferinta ca macar parte din ea sa poata fi accesata apoi online. Ursita insa are nevoie de o intalnire directa. Poate la unul din viitoarele evenimente organizate si anuntate vei reusi sa fii impreuna cu noi. Ne-am bucura foarte mult sa te cunoastem.

 2. Buna ziua. Sunt si eu interesata la conferinta dar nu sunt in tara.
  Poate, se poate face conferinta si online. YouTube da aceasta posibilitate. Conferinta poate fi transmisa in direct cu acces doar persoanelor care au platit.
  Este posibil ca noua carte sa fie trimisa prin posta si in afara Romaniei?
  Va multumesc frumos si va urez mult succes!
  Felicia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *