Consultatii

Aici gasesti informatii despre consultatiile astrologice cu Camelia Patrascanu                                                     


Foarte important, te rugam, citeste cu atentie:

Camelia, in cadrul unei consultatii astrologice iti da absolut toate informatiile, explicatiile si sfaturile necesare de care ai nevoie si te si ghideaza pentru a-ti rezolva problemele. De aceea o consultatie la Camelia poate fi pentru unii un act unic in viata.

Conditia esentiala pe care ti-o pune Camelia este ca prezenta ta sa fie lucida, deplin constienta si asumata. Fara sincera implicare, dialogul dintre Camelia si tine nu poate functiona.

De aceea, in primele minute ale consultatiei Camelia se va asigura ca ai deschidere si interes deplin pentru intelegerea si dizolvarea propriilor tale probleme.

Fara aceasta receptivitate din partea ta, Camelia va refuza consultatia (in acest caz nu vei avea de platit absolut nimic).

Date practice

Este necesar sa iti cunosti ora de nastere (cu o precizie cat mai mare). Consultatiile astrologice oferite de Camelia sunt complexe si presupun toate elementele de care ai nevoie la momentul intalnirii (analiza temei natale, analiza karmica, prognoza in detaliu pe un an cu directiile principale pe urmatorii ani, compatibilitati (cu maximum 2 persoane), apoi analize pe domenii: sanatate, dragoste, bani, casatorie, copii (inclusiv orientare scolara/profesionala), studii, cariera, sarcina, calatorii, operatii, etc, analiza oricaror probleme pe care le ai.

Consultatiile sunt neaparat interactive, fie fata in fata, fie prin telefon, fie prin video (Facebook Messenger sau Whatsapp).


Pretul unei consultatii astrologice este de 450 de lei. Consultatia dureaza o ora.


Acum reducere de 33% . Astfel, o consultatie costa 300 lei.


Deoarece presupun un volum mai mare de munca, consultatiile care presupun analize pentru strainatate costa 250 de euro. Acestea se refera la persoane nascute in strainatate, persoane nascute in Romania care locuiesc, lucreaza sau calatoresc in strainatate si persoane nascute in Romania care doresc analiza compatibilitatii cu persoane nascute in strainatate.


Acum reducere! Astfel, o consultatie pentru strainatate costa 150 euro.


Consultatiile pentru afaceri (corporative) au preturi incepand de la 300 de euro (cele pentru afaceri derulate in strainatate incep de la 400 de euro).


Programarile se fac la 0722-121.811 (persoana de contact: Ovidiu Patrascanu) – cu conditia citirii integrale a textului de mai sus!

Luni-Vineri intre orele 10,00 -19,00

Sambata intre orele 10,00 -14,00

Te rugam NU folosi adresele de e-mail si formularul de contact pentru cereri de programare. Iti multumim!