Consultatii

Aici gasesti informatii despre consultatiile astrologice cu Camelia Patrascanu                                                     


Foarte important, te rugam, citeste cu atentie:

Camelia, in cadrul unei consultatii astrologice/psihoastrologice iti da absolut toate informatiile, explicatiile si mai ales solutiile pentru pentru a-ti rezolva problemele

Conditia esentiala pe care ti-o pune Camelia este ca prezenta ta sa fie lucida, deplin constienta si asumata. Fara sincera implicare, dialogul dintre Camelia si tine nu poate functiona.

De aceea, in primele minute ale consultatiei Camelia se va asigura ca ai deschidere si interes deplin pentru intelegerea si rezolvarea propriilor tale probleme.

Fara aceasta receptivitate din partea ta, Camelia va refuza consultatia (in acest caz nu vei avea de platit absolut nimic).

Date practice

Este necesar sa iti cunosti ora de nastere (cu o precizie cat mai mare). Consultatiile astrologice oferite de Camelia sunt complexe si presupun toate elementele de care ai nevoie la momentul intalnirii (analiza temei natale, analiza karmica, prognoza in detaliu pe un an cu directiile principale pe urmatorii ani, compatibilitati (cu maximum 2 persoane), apoi analize pe domenii: sanatate, dragoste, bani, casatorie, copii (inclusiv orientare scolara/profesionala), studii, cariera, sarcina, calatorii, operatii, etc, analiza oricaror probleme pe care le ai. 

Consultatiile sunt neaparat interactive, fie fata in fata, fie prin telefon, fie prin video (Facebook Messenger sau Whatsapp).


Pretul unei consultatii astrologice personale este de 900 lei/ora de consultatie.   Consultatia dureaza o ora.  


Acum se aplica o reducere! Astfel, o consultatie costa 450 de lei/ora de consultatie  –  Reducerea este acordata exclusiv persoanelor nascute in Romania si Republica Moldova, care locuiesc si lucreaza in Romania(nota bene: partenerul, daca e cazul, trebuie sa fie nascut in Romania sau Republica Moldova si sa traiasca in Romania) 


Atentie! reducerea NU se refera la consultatiile pentru persoane nascute in strainatate, persoane nascute in Romania care locuiesc, lucreaza sau calatoresc in strainatate si persoane nascute in Romania care doresc analiza compatibilitatii cu persoane nascute in strainatate.  


Consultatiile pentru deschiderea unei afaceri (microintreprindere, pfa, af, etc) in Romania  costa 250 de euro/ora de consultatie


Consultatiile pentru afaceri existente au preturi incepand de la 400 de euro/ora de consultatie (cele pentru afaceri derulate in strainatate incep de la 600 de euro/ora de consultatie).


Programarile se fac prin apel vocal la 0722-121.811 (persoana de contact: Ovidiu Patrascanu) – cu conditia citirii integrale a textului de mai sus!

Luni-Vineri 8,00 – 20,00

Sambata si Duminica 8,00 – 20,00

Te rugam NU folosi adresele de e-mail si formularul de contact pentru cereri de programare. Iti multumim!