Atelierul “Tu esti (L)UNA dedicat Lunii Pline a Scorpionului – 12 noiembrie 2019

Atelierul “Tu esti (L)UNA dedicat Lunii Pline a Scorpionului

Dragi Prieteni,
Va invit maine, 12 noiembrie, la Atelierul de Luna Plina sub patronajul zodiei Scorpion (Soarele in Scorpion, Luna in Taur).
Aceasta Luna Plina este cea mai fascinanta si magnetica din toate Lunile Pline ale zodiilor pe care le parcurgem intr-un an. Ea ne activeaza toate dorurile, tanjirile, ambitiile de putere si castig. Dar si regretele si furia de a fi fost abandonati, pradati, inselati. De aceea, dorintele sunt profunde, devoratoare. Ele fie ne consuma interior fie sunt un stimulent pentru adunarea fortelor interioare, cresterea vointei dar si a intelegerii subtile a fortelor vietii cu care colaboram pentru atingerea obiectivelor.
Este Luna Plina care ne ajuta sa intelegem pierderile si sa le transformam in castig.
Ca si la Atelierul trecut de Luna Noua in Scorpion, vom lucra cu astrogramele personale pe masa pentru a vedea in mod specific ce energie si lectie de intelegere aduce pentru fiecare aceasta Luna Plina si cum o putem folosi mai bine spre cresterea noastra.

La acest Atelier lucram urmatoarele teme:
– Explicarea pozitie Lunii in astrograma personala
– Recuperarea puterii din relatiile intime – discutie+meditatie
– Reintregirea sufletului fracturat in urma esecurilor, respingerii etc. – discutie
– Recunostinta pentru experientele traite
– Reactivarea puterii de creatie si prosperare; regenerare corporala si sufleteasca
– Ritualul de Luna Plina

Dupa acest moment astral de Luna Plina, Luna va fi scazatoare timp de 2 saptamani, pana la Luna Noua a Sagetatorului din 26 noiembrie. Pentru aceasta perioada de 2 saptamani veti primi un desfasurator al tranzitelor Lunii in zodie cu recomandari specifice pozitiilor Lunii. Sa ne reamintim ca in aceasta perioada Mercur va iesi din retrogradare, vom intra in Sagetator, Venus si Jupiter (cei 2 benefici) fac conjunctie in Sagetator.

Kitul pentru Atelierul de Luna Plina este pregatit de Sabina Radulescu, organizatoarea evenimentului si el intra in pretul Atelierului.

Durata: 19:00 – 22:00

Pret: 180 ron

DETALII SI INSCRIERI: evenimentesr@gmail.com
organizator: Sabina Radulescu – 0766 851 355

Locatia : Hotel Capitol Calea Victoriei 29, sector 1, Bucuresti

Va astept cu drag!

2 thoughts on “Atelierul “Tu esti (L)UNA dedicat Lunii Pline a Scorpionului – 12 noiembrie 2019

  1. Mi-am dorit de mult timp o intrevedere cu dna C. Patrascanu, ptr a discuta despre un posibil proiect Art-Creator, modelator, psiho-terapeutic, pus in cadrul unei Opere de Arta vii, originale. Deci sunt artist profesionist si doresc un raspuns. Pentru detalii m a puteti contacta la tel. 0726294318. Cele bune!

    1. Ma bucur si va multumesc ca va ganditi la mine in cadrul unui astfel de proiect. Desigur ca doresc sa vorbim. Va voi suna negresit. Zi plina la Luna Plina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *